Üdvözöljük Szépkorú Hálózatunknál

Egyedülálló értékteremtés kapcsolatépítés útján

Helyszín

7624 Pécs, Ifjúság útja 11/2. emelet

Email

szepkoruhalozat@gmail.com

Vasutas Szakszervezetek Nyugdíjas Egyesülete

/
Vasutas Szakszervezetek Nyugdíjas Egyesülete

Vasutas Szakszervezetek Nyugdíjas Egyesülete

Kategória

Kultúra, szabadidő

Elérhetőség

Leírásban szereplő elérhetőségeken

Bemutatkozás

A pécsi alapszervezetünk 1989-ben alakult. Munkánkat a VSZ ONYSZ iránymutatása és koordinációja alapján, valamint a területi központ támogatásával végezzük. 

Az 5 fős vezetőségünk feladata a tagság felé a szociális támogatás biztosítása, ezen felül a vasúthoz való kötődés fenntartása, érdekképviseleti tevékenység.

A városi Nyugdíjasok Egyesületének több klubjával szoros kapcsolatban vagyunk. A Köz-tér Alapítvány és a B.É.K.E Egyesület patronálásával és segítségével kiemelt, jelentős létszámot megmozgató rendezvényeket tudtunk megszervezni. Ilyenek voltak pl. az egészségügyi napok, játékos tornák, helytörténeti előadások, filmvetítések, városnézési séták stb. 

Az alapszervezetünk jellemző rendezvényei közé sorolhatjuk a műsorral, kisebb ajándékkal egybe kötött nőnapi megemlékezéseket, az „Idősek világnapja” évenkénti megünneplését, vagy vasutasnapi, bányásznapi programokat. Rendezvényeink gyakori helyszíne a Vasutas Művelődési Ház. Mivel létszámunk folyamatosan csökken, ezért kiemelt feladatként tekintjük új tagok akár nem vasutas nyugdíjasok felvételére is.

Vezető neve 

Tatai József 

Telefon: 

06-30/518-0146 

Email: 

pusztkamarta@gmail.com 

Klubfoglalkozások helyszíne: 

Indóház tér 2. II. em. 208 

Klubfoglalkozások időpontja: 

szerdánként 9-12 óráig