Üdvözöljük Szépkorú Hálózatunknál

Egyedülálló értékteremtés kapcsolatépítés útján

Helyszín

7624 Pécs, Ifjúság útja 11/2. emelet

Email

szepkoruhalozat@gmail.com

Harkányi Psoriasis Centrum

/
Harkányi Psoriasis Centrum

Harkányi Psoriasis Centrum

Kategória

Egészségügy 

Elérhetőség

Bemutatkozás

A Harkányi Psoriasis Centrum a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum új 45 szobás szállodai színvonalú épületszárnya. 

Az új épületünk szakmai hátterét az ország egyik legnagyobb mozgásszervi panaszokat kezelő intézménye biztosítja, amely nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok kezelése terén is jelentős eredményeket tud felmutatni. Továbbá a programozott kardiológiai rehabilitáció, a krónikus belgyógyászat, valamint kiegészítő kezelésként a testsúlycsökkentő-kúra feltételei is adottak. 

Az új épületben az elhelyezés szállodai színvonalon, akadálymentesített környezetben kétágyas szobákban történik, ahol saját fürdőszoba, TV, telefon, légkondicionáló, és internet elérés is biztosított. 

A gyógyászati kezelésekhez külön kezelő helyiségek állnak a betegek rendelkezésére. A létesítmény saját tornatermekkel, masszázs helységekkel rendelkezik. Emellett közvetlen átjárás biztosított a gyógyvizes medencecsarnokba. 

A gyógyító tevékenység a rehabilitáció klasszikus eszközei mellett Harkány természeti adottságait kihasználva a fürdőgyógyászati és fizioterápiás módszerek professzionális alkalmazásával történik. Az állapotfelmérés után, minden betegnél egyénre szabottan állítjuk össze a kezelés eszközeit. 

A hozzánk érkezők gyógykezelése, az összeszokott és magas szinten képzett orvosok, ápolók, gyógytornászok, masszőrök, fizioterápiás asszisztensek csapatmunkájára és a további kisegítő személyzet szoros együttműködésére épül. A Gyógyfürdőkórház elhelyezkedése, nyugalma, csöndes, családias hangulata, a kényelmes elhelyezés, a dolgozók hozzáállása, szakmai tudása mind hozzájárul az emberek gyógyulásához, testi-lelki feltöltődésükhöz. Az ajánlott optimális tartózkodási idő általában kettő-négy hét. 

A gyógyuláson túl felüdülésre vágyók igénybe vehetnek olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint a wellness medence, szauna és a különféle frissítő- és reflex masszázsok. 

A Centrum elérhetőségei: 

Cím: 7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1. 

Telefon: +36 20 311 6062; +36 72 580 950 

E-mail: recepcio@harkanykorhaz.hu; marketing@harkanykorhaz.hu 

Web: www.psoriasiscentrum.hu/