Üdvözöljük Szépkorú Hálózatunknál

Egyedülálló értékteremtés kapcsolatépítés útján

Helyszín

7624 Pécs, Ifjúság útja 11/2. emelet

Email

szepkoruhalozat@gmail.com

Elkészült a Szépkorú Hálózat kiadványunk második, bővített kiadása

Elkészült a Szépkorú Hálózat kiadványunk második, bővített kiadása

Bár nem is olyan rég, 2022. október elsején, az Idősek Világnapján került sor a hivatalos bemutatóra, máris elkészült a „Szépkorú Hálózat – Idősek és nyugdíjasok lehetőségei. Programok, szolgáltatások és támogatások Pécs városában” című kiadvány második, egyben bővített kiadása.

Az újabb kiadás bővelkedik a Pécsett elérhető lehetőségekben, felvonultatva Hálózatunkhoz csatlakozott partnereinket úgy, mint a Nyugdíjasok Egyesületét vagy a Déli Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezetet. A kiadványban szereplő kulturális és szabadidős programokat, klubokat és foglalkozásokat egyben a honlapon is megtalálják a „Szervezetek” menüpontra kattintva. A könnyebb tájékozódás érdekében kategóriákba csoportosítottuk ezen programokat és szervezeteket. Kiadványunk egyelőre digitális verzióban érhető el, jelenleg is támogatókat keresünk és toborzunk a nagy darabszámú előhívatás többmilliós költségének fedezetére. Fontosnak tartjuk, hogy egy időtálló, színvonalas termék forogjon a lakosok kezében, így a nyomdai minőség és annak tartóssága kulcsfontosságú. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy kézzel fogható formájában is eljuttassuk a lakosságnak, ennek megvalósulásáig azonban szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Kiadványunk nem valósulhatott volna meg az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Egészségügyi részlegének (EIT Health) támogatása nélkül.

A második bővített kiadás az alábbi gombra kattintva megtekinthető, majd megnyitást követően letölthető: