Üdvözöljük Szépkorú Hálózatunknál

Egyedülálló értékteremtés kapcsolatépítés útján

Helyszín

7624 Pécs, Ifjúság útja 11/2. emelet

Email

szepkoruhalozat@gmail.com

Nyugdíjas Iskolaigazgatók és Szakfelügyelők Klubja

/
Nyugdíjas Iskolaigazgatók és Szakfelügyelők Klubja

Nyugdíjas Iskolaigazgatók és Szakfelügyelők Klubja

Kategória

Kultúra, szabadidő

Elérhetőség

Leírásban szereplő elérhetőségeken

Bemutatkozás

A klub a múlt század 90-es éveiben, az akkor közel egy időben nyugdíjba ment Pécs városi iskolaigazgatók és szakfelügyelők ötlete nyomán alakult. A létrejöttét az oktatásügy területén végzett több évtizedes közös munka örömei, gondjai, a munka során kialakult barátságok alapozták meg. A klubélet alapja ma is az egymás iránti érdeklődés, a barátság. A klub tagjaiból alakult meg a Pedagógusok Barátság Kórusa is. (Később Assonantia Női Kar)

A klub tagsága időközben a frissen nyugdíjba ment igazgatókkal is gazdagodott, de veszítettünk is el számunkra kedves, szeretett volt kollégákat, akiket találkozásaink során rendre megemlegetünk, felidézünk velük kapcsolatos emlékeket. 

A klubélet ma is örömet okoz tagságának, ahol egymást köszöntjük a névnapok alkalmából, s karácsonykor és farsangkor is értékes időt töltünk el egymás társaságában. Beszélgetve, finomságokat fogyasztva jól telik az idő. A tavaszi hónapokban olykor a természet közelében tartjuk a klubfoglalkozást, kellemes sétával, mecseki kirándulással összekötve.

Vezető neve 

Dr. Komanovics Józsefné 

Kapcsolattartó: 

Tóth Klára 

Email: 

tth.klara@gmail.com 

Klubfoglalkozások helyszíne: 

Civil Közösségek Háza 

Klubfoglalkozások időpontja: 

hónap 3. hétfője, 16-tól 18-óráig

Tagfelvétel 

van